Utgångspris: 1 250 000 kr

Beskrivning av Villa Bokgatan 3

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 72 m²
  • Byggår: 1958

Strandnära fastighet med härligt läge intill sjön Hjorten! Med ett stort trevligt altandäck och en trädgårdstomt i högt läge med sjöutsikt kan det inte bli bättre. Här bor i en väl underhållen tegelvilla från 1959. Huset har genomgått omfattande renoveringar under åren så som nya fönster, nytt tak med solceller och luftvattenvärmpump bl a. Entréplanet välkomnar oss in med en dubbelsidig trappa och erbjuder två bra sovrum, toalett, kök och ett härligt vardagsrum med utgång till en stor inbjudande veranda för sommarens kvällar med familj och vänner. Källarplanet har gott om utrymme med ett inrett gästrum, matkällare, huset badrum med bastu. Tvättstugan har en groventré för smidighet och intill ligger huset garage med installerad laddbox för hybridbil.

I den prunkande trädgården med underbar utsikt över sjön finns allt från rosor, syren, äppel- och körsbärsträd och mer där till. Tomtes omges av ett gediget staket vilket gör det säkert om för både barn och djur att vistas fritt för hopp och lek. Här finns två praktiska förrådsbyggnader för hobbyfixaren och för hobbyodlaren finns odlingslådor att fylla.

Hjorted är fint beläget några mil sönder om Västervik och är ett gemytligt samhälle med vacker natur och sjöar runt om. Så söker du ett bra trevlig boende med ett härligt sjönära läge så tveka inte att höra av Dig!

Välkommen på visning!

Karta för Bokgatan 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-hjorted-vasterviks-kommun-bokgatan-3-21309781

Avstånd till vatten: 50

  • Västerviks kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 59373