Utgångspris: 2.300.000 kr

Beskrivning av Radhus Bockstigen 12

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 107 m²
  • Byggår: 2019

Välkommen till populära Bränninge! Här erbjuds du ett lättskött och smidigt boende som är den perfekta hybrid mellan ett friköpt hus och en lägenhet.

Det första som möter dig när du kliver in är den ljusa och moderna inredningen som genomsyrar hela bostaden. Dessa bostäder har en bra planlösning som passar hela familjen. På entrévåningen finner vi en hall med inbyggd garderob, kombinerad tvättstuga/badrum med tvättmaskin & torktumlare, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum & ett praktiskt förråd under trappan. Från vardagsrummet finns utgång till trädgård och altan med plats för matbord.

En våning upp finns tre sovrum, en läshörna/kontor, klädförvaring och badrum. Här finns allt du behöver för att trivas och känna dig hemma.
Till bostaden hör även ett isolerat förråd som är placerat på husets ena gavel.

En av de stora fördelarna med denna bostadsrätt är den egna trädgården. Här kan du njuta av sommardagar och soliga kvällar på den härliga uteplatsen i sydläge. Det finns plats för att odla egna grönsaker eller plantera blommor som gör trädgården till en färgexplosion under sommarmånaderna.

Samtliga fönster och glasdörrar på bostadens södra sida har utrustats med markiser som håller inomhustemperaturen behaglig hela sommaren.

När det kommer till parkering är det inga bekymmer här. Med egen parkering framför huset kan du alltid vara säker på att det finns plats för din bil. Utöver det finns föreningens gemensamma parkering bakom huset fritt tillgänglig för besökare och boende.

Här bor ni i lugnt kvarter med närhet till skola/förskola, natur, motionsslingor, samt kortare avstånd in till Habos centrum med affärer och tågkommunikation. I Habo centrum finns shopping, matvarubutiker, restauranger, systembolag, bank, vårdcentral, apotek, bibliotek med mera. Mitt emellan bostäderna på Bockstigen finns också föreningens egna lekpark.

Sammanfattningsvis är denna bostadsrätt perfekt för er som vill njuta av att bo i en ”egen” bostad samtidigt som ni slipper det tråkiga yttre underhållet. Ni behöver bara fokusera på att ta hand om trädgården och underhåll inomhus. Lättskött, smidigt och bekvämt – det är Bränninge!

Välkommen till Bockstigen 12!

Kontakta ansvarig mäklare Johan Agnesund 072-6669417 för mer information.

Karta för Bockstigen 12

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-4rum-branninge-habo-kommun-bockstigen-12-21171517

Avstånd till vatten: 2200

  • Habo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56636