Utgångspris: 690 000 kr

Beskrivning av Villa Blomsterhult 3

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 90 m²
  • Byggår:

Denna charmiga fritidsdröm belägen i Blomsterhult erbjuder en idylliskt läge omgiven av grönskande hagar och landsbygdens lugn. För den med hästintresse finns här fantastiska möjligheter att njuta av naturen och rida ut på härliga äventyr. Husets entrévåning bjuder på en härlig, klassisk köksmiljö med en vacker vedspis som ger en varm och inbjudande känsla. Här finns även ett badrum med dusch och ett sovrum som passar lika bra för gäster eller som en mysig tv-rum. På övervåningen möts du av ett stort allrum, ljust och luftigt tack vare stora fönster och ett härligt ljusinsläpp. Centralt placerad i rummet finns också en kamin med insatt kassett som ger en mysig och skön värme under de kyligare årstiderna. Ett till sovrum med fina trägolv finns här också. Den oinredda vinden ger alla möjligheter att skapa den perfekta platsen för dina drömmar. Kanske ett extra sovrum, eller kanske ett mysigt kontor där du kan arbeta i lugn och ro?
Sammanfattningsvis är denna bostad ett perfekt val för dig som söker en avkopplande tillvaro i en harmonisk och lugn miljö.

Varmt välkommen att anmäla din plats till visningen för att få uppleva bostaden och de grönskande omgivningarna på plats!

Karta för Blomsterhult 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-blomsterhult-oskarshamns-kommun-blomsterhult-3-20282356

Avstånd till vatten: 1200

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: