Utgångspris: 4.450.000 kr

Beskrivning av Villa Blankaviksvägen 12

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 142 m²
  • Byggår: 2011

Varmt välkomna till denna tilltalande souterrängvilla med bra läge i vackra Solstadström! Här kan vi erbjuda en välbyggd villa med ett fantastiskt läge med närhet till både havet och naturen.

I entrévåningen möts vi av en ljus hall, med en kompassros i klinkergolvet och bra förvaringsmöjligheter i form av garderober och två förrådsutrymmen. Här finns två av husets tre sovrum, kontor och även tvättstuga med kombinerat pannrum. Vi har även ett ljust påkostat badrum med både bastu och tillhörande relaxavdelning. Tar vi den fina trappan som ansluter våningarna upp till övervåningen kommer vi till vardagsrummet. Vardagsrummet har öppet upp till nock vilket ger en härlig rymd i detta rum och trevliga fönster för bästa utsikt och ljusinsläpp. Här har vi även altandörren som tar oss ut på altan däcket som sträcker sig längs med huset, för njutning av långa sommarkvällar. Här finns även en braskamin placerad som förhöjer mysfaktorn och sprider skön värme. I anslutning till vardagsrummet har vi det öppna u-formade köket för matlagning och matplats för trevliga middagar. Från köket tar vi oss vidare till ytterligare ett badrum och det sista sovrummet. Att vakna upp i detta sovrum och det första man möts av är havet och naturen är som balsam för själen. Vi kan även ta på oss morgontofflorna och vandra ut på uteplatsen och balkongen. Utomhusmiljön på denna underbara fastighet är väl genomtänkt och utformad i samråd med en trädgårdsarkitekt. Garage, carport och förrådsutrymmen kan vi också erbjuda här. Denna energieffektiva villa, byggd 2011, med både bergvärme och solceller ger bästa ekonomiska förutsättningar för en låg boendeekonomi.

Solstadström är ett vackert beläget samhälle med sin omedelbara närhet till havet. Här kan man ta båten och utforska både Tjust- och Misterhults fantastiska skärgård.

Låter detta som din blivande oas vid havet? Välkommen att boka plats på visningen!

Karta för Blankaviksvägen 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-solstadstrom-vasterviks-kommun-blankaviksvagen-12-21302790

Avstånd till vatten: 50

  • Västerviks kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: