Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Villa Blåeldsvägen 6

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 91 m²
  • Byggår: 1970

Nu har vi nöjet att presentera en välplanerad, hemtrevlig och smakfull familjevilla i eftertraktade Fallebo – varmt välkommen till Blåeldsvägen 6! Fastigheten har ett av de bästa lägena i området med en hörntomt på en lugn återvändsgata.
De smakfulla ytskikten ger en välkomnande känsla direkt när man kliver in genom ytterdörren. Entrévåningen bjuder på väl tilltagna sociala ytor, tre sovrum, ett badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Ytorna i kombination med ett fantastiskt ljusinsläpp skapar ett harmoniskt hem. Det nyrenoverade köket är en dröm för alla matlagningsentusiaster med en elegant stenskiva och moderna vitvaror. I anslutning till vardagsrummet och köket nås samlingspunkten, det inglasade uterummet. Detta blir en förlängning utav bostaden under härliga vår- och höstdagar samt även sena sommarkvällar. Hörntomten ger inte bara extra utrymme och avskildhet, utan är också mycket härlig och lättskött.

Källarvåningen är välutnyttjad och erbjuder ett extra stort allrum med en mysig kamin, en perfekt plats för kalla höst- och vinterkvällar. Det extra sovrummet ger utrymme för gäster eller tonårsbarn som kan få sin egen plats i huset.
Huset har ett gott underhåll där bland annat tak och nytt V/A från gatan in till huset är utbytt under senare år. Bergvärme garanterar en effektiv uppvärmning med låg förbrukning. Förutom garaget finns det även en verkstad där man kan förverkliga sina projekt och hobbys.

Det attraktiva läget i Fallebo är familjevänligt, lugnt och skönt! Här finns närhet till fin natur, motionsspår och bad i Havslätt. Skola och förskola finns också på gångavstånd. En ljuvlig plats att leva och bo på helt enkelt!

Varmt välkomna att boka er plats för visning, detta är ett hem som ni inte får missa!

Karta för Blåeldsvägen 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-fallebo-oskarshamns-kommun-blaeldsvagen-6-21268649

Avstånd till vatten: 850

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: