Utgångspris: 3 495 000 kr

Beskrivning av Villa Bjurbäck Strömsdal 5

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 400 m²
  • Byggår: 1906

Välkommen att kontakta mäklaren för visning av denna bostad.
Med ett lantligt läge i idylliska Bjurbäck finns denna unika bostad. Ett tidigare missionshus som varsamt bevarats och omvandlats till en permanentbostad med 400 kvm boarea! En del av bostaden utgörs av en lägenhet som kan hyras ut och därmed bidra till goda intäkter.
Här välkomnas du av ett hem som bjuder på mycket karaktär och minst sagt imponerande rum. Den tidigare kyrksalen är idag bostadens hjärta och samspelar som både sällskapsyta och matsal. Vikväggen från kyrkoåren är kvar och även dopfunten nedanför det stora fönstret har bevarats. Detta rum om ca 140 kvm kan med fördel användas för konserter, yoga, företagsevents eller bara nyttjas som ett socialt rum för familj och vänner.

Huvudbostaden erbjuder totalt fem rum, kök, stor entréhall, tre WC och tvättstuga med duschkabin. Utöver detta finns det gott om förvaringsutrymmen i klädkammare, matkällare och förrådsutrymmen.
Uthyrningslägenheten har en egen ingång och består av två sovrum, ett badrum, förråd och ett kök i genuin retrostil.

Tomten sträcker sig över vägen där en carport finns. Perfekt för er som vill bygga garage!
Sedan byggåret har bland annat hela bjälklaget och trossbotten bytts ut. En tillbyggnad gjordes 1996 med den stora entrén med klinkergolv och dubbla WC.

Denna bostad måste upplevas på plats! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning av fastigheten Jenny Stråhle 070-584 11 88.

Karta för Bjurbäck Strömsdal 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-bjurback-mullsjo-kommun-bjurback-stromsdal-5-20912938

Avstånd till vatten: 1100

  • Mullsjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56592