Utgångspris: 1 250 000 kr

Beskrivning av Villa Björnhult 18

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 176 m²
  • Byggår: 1912

Välkommen till Björnhult 18! Här erbjuds ett unikt boende i form av ett ombyggt missionshus. Den gamla samlingssalen med generös takhöjd har förvandlats till ett stort socialt vardagsrum med en mysig och värmande braskamin från Westbo Classic. De nätta draglinorna i järn bidrar till känslan av att taket liksom svävar över rummet. Det finns flera sovrum som fördelas i de båda våningsplanen. Bostadens stora badrum är inrett med både dusch och badkar. Även tvättavdelningen med tvättmaskin och torktumlare är placerat i badrummet. Arbetsköket och angränsande matrum har båda utgång till trädgården. I båda våningsplanen har luft/luft värmepumpar installerats för en lägre driftkostnad.

I trädgården finns flera uteplatser och stora gräsytor för lek och spring året runt. Baksidan angränsar mot skogen vilket ger en fridfull känsla. Har kan vi uppfylla den trädgårdsintresserades odlingsdrömmar både i och utanför det vackra växthuset. En äldre uthuslänga finns också med plats för ved och redskap.

I Björnhult bor man i ett naturskönt område med bra pendlingsavstånd till Oskarshamns centrum. Några hundra meter från huset finns den kommunala badplatsen med både badbryggor och sandstrand.

Kom och upplev känslan på plats! Välkommen att boka tid för visning!

Karta för Björnhult 18

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-bjornhult-oskarshamns-kommun-bjornhult-18-21331131

Avstånd till vatten: 450

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: