Utgångspris: 2 475 000 kr

Beskrivning av Villa Björngatan 9

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 164 m²
  • Byggår: 1950

Välkomna till denna fantastiska friliggande villa på Björngatan 9! Här erbjuds ni en imponerande bostad med generösa utrymmen och en genomtänkt planlösning över tre plan. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa!

Väl inne i huset möts ni av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar varje rum. Här har man verkligen prioriterat öppna ytor och stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Det ger en känsla av harmoni och välbehag.
Vardagsrummet är bostadens största rum med plats för såväl soffgrupp som matsalsgrupp samt att det pryds av en värmande öppen spis. Öppna upp det fina dubbeldörrarna och man når det mysiga uterummet som fullkomligt badar av ljus. Från uterummet når man de väl uppskattade altandäcket med pool.

Detta suterränghus har också den praktiska fördelen med ett garage som kan nås från insidan av bostaden. Aldrig mer behöver ni bekymra er om dåligt väder när ni ska kliva in i bilen.
Låt oss även prata om den stora och lummiga tomten som bjuder in till utomhussysselsättningar och avkoppling under varma sommardagar. Ta ett dopp i den inbjudande poolen eller njut av trädgårdens grönskande prakt från det mysiga växthuset.

Denna bostad är verkligen något alldeles extra och erbjuder en unik livsstil för den som uppskattar bekvämlighet och komfort. Missa inte chansen att bli ägare till detta drömhem i Oskarshamn!

Karta för Björngatan 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-centralt-oskarshamns-kommun-bjorngatan-9-21237895

Avstånd till vatten: 450

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 57232