Utgångspris: 1 695 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Björngatan 4C

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 36 m²
  • Byggår: 1939

Välkomna hem till Torpa och denna ljusa och härliga bostad högst upp i huset på våning 3/3. Lägenheten är i gott skick och har en klok planlösning med trevligt ljusinsläpp i västerläge ifrån både vardagsrum och kök. Vardagsrummet rymmer plats för både större soffa och säng och förlängs på sommaren av den soliga balkongen med trevlig utsikt mot park och begränsat med insyn. Till lägenheten heter följer dubbla förråd. Sammanfattningsvis erbjuds här en direkt inflyttningsklar bostad med närhet till högskolan och Jönköping City!

Bostadsrättföreningen Lutan nr 19 är en äldre förening om totalt 33st bostadsrätter och några lokaler till uthyrning. Här finns det gemensamhetsutrymmen som tvättstuga, cykelrum och ett GYM i källaren till föreningens medlemmar. Brf Lutan 19 erbjuder en otroligt god ekonomi med låga lån. Vilket inte gör den lika räntekänslig som andra föreningar i området. Här har man förvaltat fastigheten väl och gjort stora investeringar i renoveringar. På innergården finns en gemensam uteplats som används fritt av föreningens medlemmar. Perfekt för en sommarkväll med vänner och grill!

Att leva och bo på Torpa är ett självklart val för många. Torpa är en förlängning av stadskärnan, men erbjuder samtidigt ett lugn. I närområdet finns flera grönområden samt Munksjön, med sitt populära promenadstråk. Här finns ett rikligt utbud av några av stadens mest populära restauranger och fik samt flera livsmedelsbutiker och småbutiker som förgyller tillvaron. För studenten är det Torpa som gäller, på några få minuters cykelavstånd är man framme på Högskoleområdet (Jönköping University). Föredrar man buss går linje 1 och 3 med närhet till fastigheten.

Bostaden är kommande försäljning – Välkomna och kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Karta för Björngatan 4C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-torpa-jonkopings-kommun-bjorngatan-4c-21337359

Avstånd till vatten: 350

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55337