Utgångspris: 6.495.000 kr

Beskrivning av Villa Björkuddevägen 20

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 145 m²
  • Byggår: 1934

Med ett otroligt lugnt och naturskönt läge hittar vi denna rymliga och inbjudande villa – Varmt välkomna till Björkuddevägen 20!

På attraktiva Björkudden ligger detta inbjudande och tilltalande boende om ca 145 kvm som erbjuder fantastiska sällskapsytor och tre bra sovrum. Flertalet av de stora och kostnadskrävande renoveringarna är redan utförda och som kronan på verket så byggde man ut huset med ett påkostat allrum 2019. Dessutom finns en fräsch och praktisk källardel som erbjuder bra biytor. Effektivt uppvärmningssystem via bergvärme ger låga uppvärmningskostnader. Andel i brygga ingår!

Carport, flertalet förrådsbyggnader samt stor asfalterad uppställningsyta för flertalet bilar. Grönskande och mycket välskött trädgård med insynsskyddad och innergårdsliknande baksida med fina stenläggningar, Spa-bad samt ett riktigt snyggt inglasat uterum som kan ”omvandlas” till en härlig pergola.

Natur- och havsnära läge med flera populära badplatser i närområdet. Cykelavstånd till förskola, skola, vårdcentral och affär.

Detta är ett hem för dig som bara vill flytta rakt in och börja trivas från dag ett. Är detta kanske ert nya drömboende?

Välkommen att höra av er för mer information eller för att boka in en visning!

Karta för Björkuddevägen 20

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-bjorkudden-kalmar-kommun-bjorkuddevagen-20-21295366

Avstånd till vatten: 100

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39359