Utgångspris: 2 475 000 kr

Beskrivning av Villa Björkövägen 3

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 105 m²
  • Byggår: 1947

I det vackra småländska landskapet med adress Björkövägen 3, finner ni denna fastighet med både charmigt bostadshus, stor carport, komplementbyggnader samt tomt om hela 9149 kvm där potentialen är oändlig för den kreativa köparen. Storleken på tomten och den rogivande skogen i närheten gör detta till en oslipad pärla, ett guldläge för er som är på jakt efter ett lantställe eller permanentboende med bra läge. Detta är ett familjevänligt och naturnära boende med närhet till bland annat en fina badställen, vackra skogspartier samt rogivande strövområden.

Bostadshusets yta är 169 kvm stort (105 kvm boa + 64 kvm bia) och består idag av 5 rum och kök, förutom det så finns det även ett större gediget uterum. I bostaden finns även charmerande och fullt fungerande vedspis i kök. Köket är arbetsvänligt med goda förvarings- och arbetsytor och badrummen är välplanerade med dusch, toalett, handfat samt utrymme för förvaring. Sovrummet ger plats för dubbelsäng, men även arbetsplats om så önskas. I nära anslutning till huset finns även komplementbyggnader såsom carport, magasin samt gäststuga. Gäststugan är fullt utrustad med kök, dusch, mulltoa samt välplanerad. Uppvärmning i gäststugan sker med luftvärmepump och o huvudbyggnad med energieffektiv bergvärmepump.

Den stora behållning med denna fastighet är dock den natursköna tomten om 9149 kvm. Trädgården är en behållning i sig själv, välskött med både kuperad och fin plan mark, där träd, gräsmatta och växter samsas i symbios. Här finns fina gräsytor för ”lek och spring”, plats för planteringar, växter samt lugna rogivande stunder med en bok i hand. Närheten till sjön Nömmen ca 600m gör även badmöjligheterna oändliga. Huset är genomgående välplanerat och passar för hela familjen, för de som längtar efter ett hus att växa i, men också för alla som vill bo nära attraktiva förskolor, grönytor, kommunikationer (både buss och tåg) och närheten till både Eksjö, Vetlanda och Nässjös stadskärna. I närheten finns vidsträckta naturområden för mysiga promenader, aktiv träning, men även vackra fridfulla ställen för rekreation och lugn.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Björkövägen 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-stensjon-nassjo-kommun-bjorkovagen-3-21343926

Avstånd till vatten: 750

  • Nässjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57173