Utgångspris: 5 700 000 kr

Beskrivning av Villa Bermansgatan 13

  • Antal rum: 8
  • Storlek: 200 m²
  • Byggår: 1940

Det här fina tvåfamiljshuset är så välskött och välordnat att det saknar motstycke. Här bor en ägare som har ordning på sina grejer och som gjort allt för att huset ska vara i toppskick.
Efter 25 år i huset är det nu dags för en ny epok och ägaren vill gärna lämna över huset till en ny familj som kan vårda det på samma sätt framöver.

I markplan finns en lägenhet om tre rum och kök med badrum och en stor härlig altan längs med nästan hela baksidan. En trappa upp finns en liknande lägenhet, men som också har ytterligare två sovrum och en toalett samt förvaringsutrymme på vindsvåningen. Från köket kommer du ut till en inglasad balkong som sedan leder vidare ut till en öppen del.

Huset är perfekt både som generationsboende, för dig som vill bo billigt med en extra intäkt i form av hyresgäst eller så kan man helt enkelt bygga om så du får ett enfamiljshus på över 200 kvadrat!

Bermansgatan ligger mitt emot Króatorpet och utsikten över Vättern är god från flera håll i huset och trädgården.
Här finns också ett stort dubbelgarage och även cykelförråd samt en uteplats, lite i skymundan längst in, men med många soltimmar.

Energiklassen är C, något som är väldigt ovanligt och vittnar också om att ägaren tänkt på att huset ska må så bra som det bara går. Fjärrvärmeväxlaren är installerad 2019, vilket innebär att du har 15 år kvar av fri service.

Varmt välkomna att upptäcka husets alla fördelar på plats!

Karta för Bermansgatan 13

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-huskvarna-norrangen-jonkopings-kommun-bermansgatan-13-21346136

Avstånd till vatten: 150

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56134