Utgångspris: 4 995 000 kr

Beskrivning av Villa Bergtorp 2

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 187 m²
  • Byggår: 2007

Välkommen till denna charmiga fastighet belägen endast 1-2 km utanför Tenhult, omgiven av naturens lugn och vacker landsbygd. Denna idylliska fastighet erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och privatliv, perfekt för hästälskare och naturälskare.

Med hela 12 638 kvm markområden finns gott om plats för både hästar och andra djur att ströva fritt. Två boxar för närvarande tillgängliga för hästar, men möjlighet till ytterligare utbyggnad vid det tillhörande förrådet. Perfekt för den hästintresserade familjen eller som en möjlighet till hästverksamhet. Fastigheten inkluderar även en stor maskinhall och ett förråd, vilket ger gott om utrymme för förvaring av redskap, maskiner och andra tillbehör. Här finns möjlighet att skapa verkstadsutrymmen eller andra anpassade utrymmen enligt behov.

Det rymliga enplanshuset på 187 kvm utstrålar en varm och inbjudande atmosfär med generösa utrymmen och bekvämligheter. Här finns gott om plats för familj och vänner med flera ljusa och luftiga rum, inklusive ett välutrustat kök, mysigt vardagsrum och tre bekväma sovrum.

Beläget nära Tenhult erbjuder denna fastighet närhet till alla bekvämligheter och tjänster som staden har att erbjuda, samtidigt som du njuter av lugnet och friden på landsbygden. Med enkel tillgång till naturens skönhet och omgivande grönområden är detta den perfekta platsen att kalla hem. Upptäck möjligheterna och potentialen hos denna fantastiska hästgård. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev allt som denna unika egendom har att erbjuda!

Karta för Bergtorp 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-tenhult-jonkopings-kommun-bergtorp-2-21340580

Avstånd till vatten: 500

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56162