Utgångspris: 3 700 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Berghemsgatan 6

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 120 m²
  • Byggår: 1938

Välkommen till ditt nya hem på Bymarken – en spektakulär lägenhet som erbjuder det bästa av både modern komfort och en fantastisk utsikt över Vättern. Denna pärla om fem rum och kök är mer än bara en bostad; det är en plats där drömmar blir verklighet.

När du kliver in i detta hem möts du av en ljus och öppen planlösning som förenar kök och vardagsrum. Den otroliga utsikten över Vättern omfamnar dig från flera stora fönsterpartier, och varje ögonblick blir en bildvärd upplevelse. Det är en plats att njuta av de små och stora ögonblicken i livet. En plats att samla vänner och familj. I direkt anslutning till köket väntar en balkong som ligger högt och trevligt med utsikt över takåsar och bjuder på eftermiddags- och kvällssol.

Denna bostad har genomgått smakfulla renoveringar senaste åren som kombinerar moderna bekvämligheter med tidlös elegans. Både kök och badrum är renoverat 2021 och håller hög standard med klassiska färgval. Badrummet är utrustat med både golvvärme och tvättmaskin för extra lyx i vardagen.

Här finns fyra sovrum, vilket gör den perfekt för både barnfamiljer och för den som söker extra utrymme. Här kan du skapa ditt eget fridfulla tillhåll, ett hemmakontor eller gästrum.

Extra lyxigt med denna bostad är trädgården som du delar tillsammans med dina grannar. Här finns både äppelträd och päronträd som blommar under säsongen. Det är en plats att umgås med grannar, njuta av en picknick, eller helt enkelt låta barnen leka fritt. För dig med gröna fingrar finns även möjlighet att odla. Parkeringsplatser finns precis intill och kan hyras för 200 kr/mån.

Bymarken och dess läge är perfekt. Här har du gångavstånd till Vättern för ett svalkande dopp under sommaren. Du har även gång/cykelavstånd till city där man hittar butiker, restauranger, caféer m.m.

Denna bostad är redo att bli ditt nya drömboende. Med en underbar utsikt över Vättern och en modern social planlösning är detta en sällsynt möjlighet. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Karta för Berghemsgatan 6

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-bymarken-jonkopings-kommun-berghemsgatan-6-20543416

Avstånd till vatten: 150

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55312