Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Villa Berghällsvägen 6

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 139 m²
  • Byggår: 1980

På Berghällsvägen 6 i Sjunnen, strax utanför Vetlanda, hittar du detta trivsamma enplanshus. Med sina 7 rum och kök, fördelade på hela 139 kvadratmeter, är detta ett perfekt hem för den som tycker om att ha utrymme men ändå vill ha allt placerat på ett boendeplan. Huset byggdes till 2010 och då byttes även taket och panelen målades om, vilket ger huset ett fräscht och välvårdat yttre.

Köket är klassiskt med vit inredning och har plats för ett rymligt matbord. Härifrån tar du dig till den inglasade altanen på baksidan. Från köket är det öppet mot såväl vardagsrummet som allrummet – perfekt med sociala ytor runt hemmets hjärta. I allrummet får du plats med ett stort matbord om du önskar och du har vackra fönster mot entrésidan samt en värmande kamin. I vardagsrummet får du plats med stor familjesoffa.

Huset har fem sovrum som kan anpassas efter familjens behov – kanske ett arbetsrum, ett gästrum eller ett lekrum? Badrummet, renoverat 2014, är stilrent och tidlöst med smakfulla materialval. För bekvämlighet finns också en separat gästtoalett. Entrén leder från verandan in till en praktisk tvättstuga, vilket gör vardagen smidig och enkel.

Utomhus finns en ljuvlig och välskött trädgård med trevliga som en vacker mur på baksidan, bergsknalle, buskar och träd. Den plana gräsmattan på baksidan är perfekt lekyta eller om du vill ha odlingslådor eller liknande. Ett fristående garage med förråd ger gott om plats för både bil och förvaring.

Sjunnen erbjuder en idyllisk boendemiljö med närhet till naturen och cykelavstånd till Vetlanda. För barnfamiljen finns skolan i Holsbybrunn inom bekvämt avstånd. Detta är verkligen ett hus för den som söker en lugn och trivsam tillvaro med alla bekvämligheter.

Huset kommer besiktas och protokoll tillhandahålls på visning.

Välkommen på visning!

Karta för Berghällsvägen 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-sjunnen-vetlanda-kommun-berghallsvagen-6-21347162

Avstånd till vatten: 400

  • Vetlanda kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57453