Utgångspris: 3 995 000 kr

Beskrivning av Villa Berghagavägen 23

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 148,5 m²
  • Byggår: 1947

Välkommen till denna fantastiska villa på Berghagavägen 23 i Huskvarna! Här möts du av en smakfullt renoverad bostad med en boarea på 148.5 kvadratmeter. Villans moderna design och öppna planlösning skapar en inbjudande atmosfär med generöst ljusinsläpp som välkomnar dig.

Ett av de många höjdpunkterna i denna villa är den lyxiga spaavdelningen. Njut av avkopplande stunder i det exklusiva spabadet eller ta ett uppfriskande bastubad för att skapa din egen oas av välbefinnande. Badrummen är smakfullt utformade och utstrålar elegans och komfort.

Boendet erbjuder tre rymliga sovrum, med möjlighet att inreda ytterligare ett fjärde sovrum efter behov. Denna flexibilitet ger dig utrymme att anpassa bostaden efter din livsstil och familjens behov.

Läget på Berghagavägen är attraktivt och nära bekvämligheter. Här har du närhet till service, grönområden och kommunikationer som förenklar vardagen.

Sammanfattningsvis är denna villa en perfekt kombination av modern elegans och avslappnande lyx. Här erbjuds dig en unik chans att skapa ditt drömboende i en välvårdad miljö. Välkommen hem till Berghagavägen 23!

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan nu för mer information eller bokning av en privatvisning. Kontakta ansvarig mäklare Marius Tunaru 073-566 89 00.

Karta för Berghagavägen 23

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-huskvarna-soder-jonkopings-kommun-berghagavagen-23-20967855

Avstånd till vatten: 1100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56142