Utgångspris: 4 900 000 kr

Beskrivning av Villa Berghagavägen 15

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 144 m²
  • Byggår: 1950

Med utsikt över gröna vidder tronar denna stora familjevilla! Utöver att huset ligger på en helt fantastisk trädgårdstomt, som följer naturen och bergets sluttning, så har du stora biytor som ger ett mervärde utöver det vanliga. Vad sägs om ett garage på hela 41 kvm, med 2,7 meter i takhöjd? Det finns även en väl tilltagen carport, vilket blir optimal uppställningsplats för husbil, husvagn eller släpkärra. Oroa dig inte för bilen, det finns fortfarande plats för två-tre bilar på uppfarten.

Den underbara trädgården måste nämnas igen, den är verkligen något utöver det vanliga då den ligger i sluttning in mot berget. Gamla, välhållna stentrappor tar dig mellan olika etager och nivåer i trädgården. Här finns olika fruktträd och växter som ramar in huset.
Och i samma nivå som uterummet är ett fantastiskt spabad placerat, för svalka sommartid och heta bad om vintern.

Entréplan består av en öppen planlösning där kök, matplats och vardagsrum är delar av samma enhet. Från matplatsen kommer man ut till ett fantastiskt uterum, som i sin tur leder vidare ut till två olika altaner.

I entréplan finns också ett badrum, medan det på övervåningen är mer privat med sovrumsdel och toalett. I källarvåningen finns ytterligare ett badrum, med en stor och härlig bastu, groventré med tvättavdelning, gott om förvaringsmöjligheter.

Huset är mycket välvårdat och har löpande underhållits; bergvärme, nytt tak, dränering och nytt kök är bara några av grejerna som setts över.
Varmt välkomna att höra av er med frågor och anmäla intresse för visning!

Karta för Berghagavägen 15

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-huskvarna-jonkopings-kommun-berghagavagen-15-21348824

Avstånd till vatten: 1100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56142