Utgångspris: 3 495 000 kr

Beskrivning av Villa Berggatan 6

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 150 m²
  • Byggår: 1953

Välkommen till detta fantastiska hus i Skillingaryd – ett hem som erbjuder allt du kan önska dig och mer därtill. Detta stora och imponerande hus är verkligen en pärla som kommer att få ditt hjärta att slå snabbare.

Redan från första anblicken förstår du att detta hus är något alldeles extra. Det är både stort och vackert, med en design som utstrålar elegans och stil. Här finns utrymme för hela familjen och mer därtill. Otroligt ovanligt och en stor fördel med detta hus är att här finns inte bara två, inte tre utan hela fem garage. Så oavsett om du är en bilentusiast eller bara behöver gott om utrymme för dina fordon och förvaring kommer du att vara mer än nöjd. Njut av solen och värmen på den härliga terrassen där du tillåts koppla av och med fördel kan bjuda in vänner och familj för trevliga grillkvällar och umgänge.

Uterummet ger dig möjlighet att njuta av lugnet och omgivningen året runt och oavsett väderförhållanden. Här kan du sitta och läsa en bok, njuta av en kopp kaffe eller bara ta in den stressfria atmosfären som trädgården bidrar med. Ytterligare en av husets stora fördelar är inomhuspoolen! En lyxig detalj som verkligen sätter pricken över i:et och ger dig möjlighet att simma och njuta av avkoppling och välbefinnande när du vill, året runt. Huset har också en fin och fördelaktig placering. Med sin attraktiva plats kan du njuta av lugnet och omgivningen samtidigt som du har bekvämt avstånd till alla nödvändiga bekvämligheter och service som Skillingaryd har att erbjuda.

Missa inte chansen att äga detta drömhus – ett hus som verkligen erbjuder det bästa av allt. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev själv allt det här och mycket mer!

Karta för Berggatan 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-skillingaryd-vaggeryds-kommun-berggatan-6-21276335

Avstånd till vatten: 2000

  • Vaggeryds kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56830