Utgångspris: 425 000 kr

Beskrivning av Villa Bergagårdsvägen 103

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 151 m²
  • Byggår: 1977

Välkommen till Bergagårdsvägen 103, en fastighet med enorm potential belägen endast 3 km från Högsby. Denna villa om 151 kvm är omgiven av vacker natur och böljande åkrar, vilket skapar en lugn och rofylld atmosfär. Här finns det gott om utrymme och möjligheter för dig som vill sätta din egen prägel på ditt framtida hem.

Fastigheten är ett renoveringsobjekt och erbjuder därmed en fantastisk chans att skapa ditt drömhus från grunden. Med stor tomt och extra byggnader på fastigheten finns det många möjligheter för utbyggnad, hobbyverksamhet eller kanske till och med en egen verkstad. Den stora tomten ger även plats för trädgårdsodling, lek, och bygga en uteplats eller ett poolområde för sommarens varma dagar. Här finns även potential för att skapa en härlig trädgårdsoas med blommor, buskar och fruktträd. På tomten finns dessutom en damm som skulle behöva ha lite kärlek!
Läget är idealiskt för den som söker ett liv på landet med närhet till bekvämligheter. Endast en kort bilresa på 3 km tar dig till Högsby, där du hittar skolor, affärer och goda kommunikationer. Samtidigt kan du njuta av den natursköna omgivningen och det rika djurlivet direkt utanför dörren.

Bergagårdsvägen 103 är en plats med potential och möjligheter för den som vågar drömma och skapa. Ta chansen att förverkliga dina visioner och forma detta hus till ditt perfekta hem. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning.

Karta för Bergagårdsvägen 103

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-hogsby-hogsby-kommun-bergagardsvagen-103-21339401

Avstånd till vatten: 700

  • Högsby kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 57992