Utgångspris: 7 500 000 kr

Beskrivning av Villa Bellevuegatan 8

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 192 m²
  • Byggår: 1943

På en av Jönköpings mest eftertraktade adresser har vi nu det stora nöjet att erbjuda denna enastående familjevilla som bara måste upplevas på plats. Bellevuegatan 8 på Skänkeberg erbjuder allt man kan önska sig och kommer att charma dig med sin autentiska funkisstil, sina generösa sällskapsytor samt drömska utemiljö.

Bostaden uppfördes 1943 av självaste byggmästare Klahr för sin egen räkning och kan du din Jönköpingshistoria vet du att det borgar för bästa tänkbara byggnadskvalitet. 1957 byggdes huset till vilket innebär att det idag består av 7 rum och kök om hela 192+97 kvm fördelade på två våningsplan samt källare.

Trädgården om 1.349 kvm med tillhörande uteplats är något av det härligaste jag upplevt under mina 20 år som mäklare. Den prunkande grönskan skapar en oas som gör att man glömmer bort tid och rum. Man vill inte göra annat än att slå sig ned i loungemöbeln och njuta av eftermiddagssolen bland körsbärsblommor och äppelträd.

Invändigt består huset på entrévåningen av en välkomnande och luftig entré, stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna, funktionellt och socialt kök med rejäl köksö samt skjutdörrsparti mot trädgården, helkaklat badrum, gästtoalett samt praktiskt arbetsrum. På övervåningen finner man bostadens mer privata del och här samsas fyra sovrum i bra storlek med nyrenoverat badrum och smarta förvaringslösningar. Härifrån har man även utgång till balkongen som erbjuder utsikt över både Vättern och de vackra omgivningarna. Källarvåningen är synnerligen praktisk med gott om utrymmen för såväl praktiska förehavanden som hobbys.

Läget är optimalt med Stadsparken alldeles inpå knuten, gångavstånd till förskola och skola samt kort cykelavstånd till centrala Jönköping och allt staden har att erbjuda i form av service, nöjen och kommunikationer.

Detta är verkligen ett unikt tillfälle att förvärva en ståtlig familjevilla i centrala Jönköping med alla bekvämligheter du kan önska dig. Missa inte chansen att bli ägare till denna sällsynta pärla på Bellevuegatan.

Välkommen hem!

Karta för Bellevuegatan 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-skankeberg-jonkopings-kommun-bellevuegatan-8-21340688

Avstånd till vatten: 850

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55446