Utgångspris: 695 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Beckhemsvägen 40

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 76 m²
  • Byggår: 1971


Välkommen till en välplanerad och renoverad trerummare på första våningen, med stora fönster i två väderstreck och en underbar balkong som bjuder in till avkopplande stunder.

När du kliver in möts du av en ljus och inbjudande hall med gott om garderober för all förvaring. Det rymliga vardagsrummet har elegant trägolv och ett fantastiskt ljusinsläpp som skapar en öppen och trivsam atmosfär. Köket är funktionellt och stilrent, med gott om arbetsyta och förvaring samt plats för en matgrupp. Härifrån har du även utgång till en insynsskyddad balkong med högt och fint läge där du kan njuta av eftermiddagssolen. Bostaden har två sovrum, båda utrustade med flera garderober för maximal förvaring. Det större sovrummet erbjuder dessutom plats för en dubbelsäng. Det renoverade badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, vilket förenklar vardagen.

Lägenheten ligger i ett mycket barnvänligt område med närhet till förskola, lekpark och en uteplats där hela familjen kan njuta av härliga stunder tillsammans. Strånnasjön ligger på bekvämt promenadavstånd, vilket ger dig möjlighet till härliga naturupplevelser och rekreation.

Här får du en perfekt kombination av komfort, funktionalitet och närhet till både natur och stadens bekvämligheter – ett hem att verkligen trivas i!

Karta för Beckhemsvägen 40

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-stoeryd-tranas-kommun-beckhemsvagen-40-21338272

Avstånd till vatten: 1100

  • Tranås kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57342