Utgångspris: 895.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Beckhemsvägen 37

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 152 m²
  • Byggår: 1971

Här bor du i en välplanerad och sammanslagen lägenhet med stora fönster i två väderstreck samt två härliga balkonger mot innergården.

Du välkomnas av en ljus hall med avhängningsmöjligheter och garderober. Två rymliga vardagsrum med trägolv och härligt ljusinsläpp, här finns utrymme för både soffgrupp och matsalsrum. I det snyggt renoverade köket finns en praktisk köksö, gott om arbetsyta och förvaring samt utgång till insynsskyddad balkong med högt fint läge och eftermiddagssol. Bostaden har idag 4 sovrum med flertal garderober, varav två större med gott om plats för dubbelsäng. Det andra köket i bostaden kan göras om till ytterligare ett sovrum vid behov. Två badrum varav det ena inrymmer tvättmaskin och torktumlare vilket gör vardagspusslet lite enklare.

Lägenheten ligger i ett mycket barnvänligt område med förskola, lekpark och uteplats för härliga stunder. Strånnasjön på behändigt promenadavstånd. Bra bussförbindelser till centrum, busshållplats finns i närheten. I föreningen finns tillgång till bastu och gemensamhetslokal. Notera att I avgiften ingår värme, vatten, p-plats, elnät och kabel-TV


Nyfiken på denna bostad? Kontakta oss så bokar vi in din visningstid!

Karta för Beckhemsvägen 37

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-6rum-tranas-kommun-beckhemsvagen-37-20831755

Avstånd till vatten: 1100

  • Tranås kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57342