Utgångspris: 1 199 000 kr

Beskrivning av Radhus Baumansgatan 11

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 72 m²
  • Byggår:

Verksamhetslokal, lager, kontor eller båtförvaring? Du väljer själv!
BraLokaler erbjuder dig som företagare eller privatperson möjligheten att köpa en egen lokal. Byggnaden är uppdelad i 18 st moduler, 15 st BYA 72 kvm (12 x 6m), 2 st BYA 90 kvm och 1 st BYA 63 kvm. Den generösa takhöjden på ca 6,6 meter vid nock ger även möjlighet att bygga ett entresolplan vilket utökar den disponibla ytan. Varje enhet har en vikport som är 4,5 meter hög med fönster för bra ljusinsläpp. Kommunalt VA, el och fiber finns indraget till varje fastighet.

Varje lokal är en friköpt fastighet som du själv äger med lagfart. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Det är upp till var och en att bestämma hur lokalen ska inredas och förädlas – egen verksamhet, förvaring, uthyrning? Lokalen är din egna och du bestämmer!

Lokalerna är lämpade för en rad olika användningsområden som t.ex. produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och kontor. Bara fantasin sätter gränser och för den som söker större yta kan man med fördel köpa flera lokaler och anpassa dessa efter eget behov. Lokalerna lämpar sig även för förvaring av husvagn/husbil, båt, bilar eller annan hobby.

Köparen blir lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. Varje fastighet är en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Till samfällighetsföreningen erläggs en låg avgift vilken omfattar bland annat kostnad för VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Varje fastighet står för sitt egna elabonnemang.

PORTAR
BraLokaler bygger sina lokaler med kraftigt utåtgående rambyggda portar ifrån Ajab smide. Portarna är 4,5 meter höga och 4,1 meter breda. Gångdörr finns i ett av mittbladen.

NOCKHÖJD OCH YTTERTAK
BraLokalers konstruktion innebär en större volym och i sin tur ett bättre nyttjande av entresolplan tack vare en nockhöjd om ca. 7 meter. Taket är uppgraderat för extra laster och möjliggör montering av solpaneler.

FÖRENING / GEMENSAMMA YTOR
Lokalerna ingår i en bildad samfällighetsförening som delar på kostnader för vatten, försäkring och yttre underhåll.

MELLANVÄGGAR / BRANDCELLER
BraLokalers mellanväggar har en färdig, bärande konstruktion att fästa entresolplan i via kraftiga KL-väggar (massiva träväggar), 120mm tjocka, med brandcellsgräns.

EL / VA / FIBER
Elinstallationer utförs med mätarblock och kabel som möjliggör att man kan säkra upp mer än 16 ampere. Lokalerna är förbereda för fiber. I stället för att ha ett eget abonnemang på vattenmätare ingår detta i samfällighetsavgiften som uppskattas till c:a 250-300 kr per månad.

ASFALTERING / STAKET / GRIND
BraLokaler asfalterar ytorna runt byggnaden och förbereder med kanalisering för framtida staket/grind.

Observera att objekten marknadsförs via Wästerhav Fastighetsmäkleris hemsida, men BraLokaler ansvarar för försäljningen.
Kontakta Christian Emanuelsson på BraLokaler för mer information, 0738-11 28 88 alt [email protected] och läs mer på Bralokaler.se.

Karta för Baumansgatan

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-1rum-vasterviks-kommun-baumansgatan-11-21325976

Avstånd till vatten: 1000

  • Västerviks kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 59332