Utgångspris: 8.790.000 kr

Beskrivning av Villa Bårby 138

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 175 m²
  • Byggår: 2016

Denna exceptionella bostad på sydvästra Öland utgör en arkitektonisk juvel som smyckar landborgskanten och bjuder på en förtrollande utsikt över Kalmarsund. Inget mindre än en kärlekshistoria till design och natur. En plats där husromantik möter arkitektonisk briljans på ett säreget sätt. Bostaden är mer än bara en byggnad; den är en manifestation av passion för både skönhet och funktion.

Uppfört med en omsorgsfull hand har detta hus, färdigställt år 2016, en tidlös elegans. Det vackra, påkostade köket, skapat av exklusiva Woodrich, är en plats där kulinarisk kreativitet kan blomstra. Interiört omges du av putsade innerväggar i betong som skapar en unik industriell och samtidigt ombonad atmosfär. Golven, av polerad betong utrustade med golvvärme, är som en blank canvas som lägger grunden för det samlade uttrycket. Höjdpunkten är trots allt den magiska utsikten över Kalmarsund och dess oförglömliga solnedgångar som åtnjuts ifrån nästintill alla rum. Varje kväll blir en del av er egen romantiska saga när havet och himlen möts i en symfoni av färger när solen går ner bakom fastlandet.

För den som delar sin kärlek till arkitektur med en passion för hästar finns här möjligheten att förena dessa. I detta komplex med sitt inkluderade stall och sin hästhage, vilken sträcker sig i riktning mot Kalmarsund, blir hästarna en del av den romantiska och arkitektoniska berättelsen.

Denna bostad i Öländska Bårby är för dig som söker ett hem där skönhet, design och natur förenas på ett unikt sätt. Ta chansen att bo i detta extraordinära hus med enastående utsikt över Kalmarsund och låt skapa dina egna minnen på denna vackra ö.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Karta för Bårby 138

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-barby-morbylanga-kommun-barby-138-20939755

Avstånd till vatten: 3100

  • Mörbylånga kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38660