Utgångspris: 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Banérgatan 8B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 59,5 m²
  • Byggår: 1958

Med en fördelaktig kombination av låg månadskostnad och ett centralt läge nära daglig service kommer du att uppleva bekvämt boende! Tvåan på 59,5 kvm är nyrenoverad (2023) där nuvarande ägare har bland annat lagt nytt laminatgolv i hela lägenheten, målat väggarna i vitt och monterat nya vita innerdörrar. Renoveringen skapar en modern och fräsch atmosfär.
Köket är också nytt och kommer från IKEA. Vitvarorna såsom kyl/frys, ugn, spis och spisfläkt är också nytt. Köksluckorna är stilrena och går i ljusgrått. Här finns det även plats för matbord, vilket gör det till en trivsam plats för måltider och umgänge. Badrummet är helkaklat och har en ny duschvägg samt ett nytt tvättställ. Föreningen håller just nu på med bland annat att byta elen i hela lägenheten samt installera solceller på taket.

Stadsdelen Tallhagen är belägen cirka tre kilometer norr om centrala Kalmar. Området är lugnt och trivsamt.
I närområdet finns bland annat Funkaboskolan, en livsmedelsaffär och en grillkiosk. Endast en kilometer bort ligger Berga centrum, som erbjuder omfattande service såsom ICA och en hälsocentral. Natursköna områden är lättillgängliga, antingen genom Tallhagen mot havet eller det vackra Skälby friluftsområdet med en 4H-gård precis runt hörnet. Det finns även gott om möjligheter till rekreation och promenader. Bra bussförbindelser leder in mot centrum, och det finns även fantastiska cykelvägar för dem som föredrar att cykla.

Karta för Banérgatan 8B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-funkabo-kalmar-kommun-banergatan-8b-20990797

Avstånd till vatten: 850

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: