Utgångspris: 1 195 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Banérgatan 7B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 58 m²
  • Byggår: 1958

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING!

Nu har jag nöjet att få presentera en mycket smakfull och renoverad tvåa! Ord känns egentligen överflödiga, bostaden måste helt enkelt upplevas! Häng med in så ska jag försöka presentera bostaden närmare! Redan i hallen infinner sig en härlig känsla och nyfikenhet där ingenting har lämnats åt slumpen! Vi har 58 väldisponerade kvadratmeter med inbjudande möblerbar hall, ett total renoverat kök i modern, svart tappning med all utrusning man behöver, generösa ytor för matlagning och en öppen planlösning som skapar en trivsam rymd och fint ljusinsläpp. Här bjuder man gärna hem vänner, lagar middagar tillsammans eller låt dem slå sig ner vid den härliga matplatsen medans maten tillagas. Vardagsrummet har vackra detaljer med tegelvägg med infälld belysning, höga golvsocklar och taklister. Hallen har rejäla förvaringsmöjligheter, sovrummet är rymligt och badrummet är läckert renoverat! Som pricken över i:et ligger lägenhetens balkong i utmärkt västerläge med eftermiddags- och kvällssol!

På Banérgatan 7B bor du i en välmående förening med lågt belånad förening med 45 lägenheter. Föreningen har en stor välskött innergård med grillplats och två gemensamma tvättstugor, en i varje hus. Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Månadsavgiften inkluderar såväl värme, vatten som tv och bredband. Föreningen har 31 parkeringsplatser varav 20 under tak (158 kr/mån) och 8 garageplatser (315 kr/mån). Till parkering och garage är det separat kö som vicevärden har hand om.

Här bor du med närhet till matbutiker, vårdcentral, köpcentrum med mera. Dessutom har du bra cykel förbindelser in till stadens puls, universitetet och badplatser. Om cykeln strejkar eller vädret inte tillåter finns busshållplatsen i nära anslutning.

Välkommen på visning!

Karta för Banérgatan 7B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-funkabo-kalmar-kommun-banergatan-7b-21292756

Avstånd till vatten: 850

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39350