Utgångspris: 1 450 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Banérgatan 6A

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 93,5 m²
  • Byggår: 1958

Varmt välkommen till Banérgatan 6A och denna hemtrevliga fyra. Hela bostaden är varsamt renoverad på ett modernt sätt. Med sina 93,5 kvadrat står vi nu här och inväntar nya ägare! Lägenhetens hjärta, dvs vardagsrummet, ligger i centrum av bostaden, här är vardagsrummet är så pass stort och det är endast fantasin som sätter gränser för hur du önska möblera. Vill du ha ett större matsalsmöblemang samsat med en soffmöbel går det bra, är läshörnan eller arbetsplatsen viktig får det också plats. Här kan du enkelt bjuda hem vänner för ett skönt häng i vardagsrummet medans maten tillagas i det rymliga köket. I direkt anslutning till köket ligger balkongen, det ska inte underskattas hur enkelt du tar dig ut på balkongen med såväl morgonkaffet som eftermiddagskaffet. Dessutom har vi här en planlösning som är otroligt välplanerad med separerade sovrum och du väljer själv om du vill sova med kvällssolen in i rummet eller vakna av morgonsolen.

Brf Talldungen är en välskött förening om 207 lägenheter som både har festlokal och övernattningslägenhet. Till varje lägenhet hör ett källarförråd och ett matkällarförråd. Gemensamt cykelrum finns i källaren.
Förskola och skola i området samt välsorterat matbutik! Det är bekvämt avstånd in till stan med cykel eller för dig som väljer att promenera. Åker du hellre kommunalt så finns busshållplats inte alls långt bort.

Varmt välkommen på visningen!

Karta för Banérgatan 6A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-funkabo-kalmar-kommun-banergatan-6a-20837939

Avstånd till vatten: 800

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39350