Utgångspris: 5 500 000 kr

Beskrivning av Villa Axvägen 21

  • Antal rum:
  • Storlek: 177 m²
  • Byggår: 2008

Bankeryd är ett av Jönköpingsområdets mest eftertraktade orter. Det är knappast förvånande. Bankeryd har massor att erbjuda. Här finns några av Jönköpings bästa skolor, bra affären. Bra idrottsföreningar med massor av sporter och aktiviteter att välja på. På sommaren härliga Attarpsbadet och inte minst Domsand och närhet till både Vättern och naturen. Centralt läge och smidigt att ta sig till ”stan” inte minst med bra allmänna kommunikationer.

Huset på Axvägen 21. Mitt på Backamo byggdes så sent som 2008 av Eksjöhus. Ett hus som varit i familjens ägo sedan det byggdes. Ett hus man njutit av och tagit hand om på bästa sätt, något man känner direkt när man kommer in i huset. Planlösningen är minst sagt tilltalande och genomtänkt, dessutom väldigt flexibel. Man skulle lätt kunna få till hela sju sovrum utan att ge avkall på entréplanets fina sociala ytor. Just de fina öppna ytorna på entréplan, där köket, öppet mot vardagsrummet knyter samman våningen och ger luftighet och ljus och rymmer många gäster. På entréplanet finns ett rymligt sovrum vid entrén, idag används som kontor. Här finns också master bedroom. Och här pratar vi verkligen master bedroom. Ett smått gigantiskt sovrum, där man valt att öppna upp de två sovrum som egentligen är tänkta. Lyxigt, och ger en härlig känsla av botique-hotell. På entréplan finns även ett helkaklat badrum och rymlig tvättstuga.
En våning upp möts vi av ett bra allrum, familjen självklara tv-plats, två sovrum i bra storlek, en rymlig walk-in closet, helkaklat fräscht badrum samt ett rymligt förråd. Allrummet och förrådet skulle enkelt kunna bli ytterligare ett till två ytterligare sovrum för den lite större familjen.
Lägg därtill en bra boende ekonomi där husets elförbrukning ligger på låga ca 13000 kWh om året, plus spabad och laddning av elbil.

På sommarhalvåret blir den stora uteplatsen i sydvästläge den självklara förlängningen på vardagsrummet. Med sitt fina läge har man sol här nästan hela dagen, förusatt att den visar sig. Gott om plats för massor av olika möblemang. Här finns också ett utekök och ett skönt spabad, lyx året runt.

Ett riktigt härligt boende i kvarter där barnen aldrig har långt till lekkamrater. Förskola finns i princip inpå husknuten och allt annat i Bankeryd ligger nära.

Besiktning sker 27/5.

Välkommen!

Karta för Axvägen 21

https://www.hemnet.se/bostad/villa-177m2-bankeryd-jonkopings-kommun-axvagen-21-21336703

Avstånd till vatten: 350

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56435