Utgångspris: 3 950 000 kr

Beskrivning av Tomt Avstyckning av Kallset – LIS

  • Antal rum:
  • Storlek:
  • Byggår:

Just nu förmedlar vi ett LIS-område på ca 7 ha, markområdet är totalt på ca 11 ha.
Intill sjön Hären finns nu chansen att bebygga en sommarstugsby eller varför inte mer permanentboende, möjlighet att bygga så nära som 30 meter från sjön Hären!

På fastigheten finns gott om sandstränder samt att Sjön Hären bjuder in till fina båttturer och goda fiskemöjligheter!
Oavsett säsong erbjuder platsen en aktiv livsstil – från sommarbad och fiske till vinteraktiviteter som längdskidåkning.
Från fastigheten är det endast ca 25 km till Isaberg Mountain Resort, där finner man Skidanläggning med sina åtta skidliftar och Isaberg Golfklubb med två 18 håls banor. När det inte vankas skidsäsong erbjuds andra aktivitet såsom mountainbike, rodel, hinderbana, höghöjdsbana m.m.

LIS – Landsbygdsutveckling i strandnära lägen
Kommunerna kan i sina översiktsplaner peka ut områden för landsbygdsutveckling i strandnära lägen, så kallade LIS-områden. Inom dessa områden kan det särskilda skälet för landsbygdsutveckling användas när man prövar dispenser och upphäver strandskyddet.

Spekulanter har möjlighet att fritt besöka fastigheten för besiktning. Sedvanlig hänsyn till grödor och naturvårdsintressen.

Fastigheten är idag ett större skifte Kallset 1:3 men vid kontrakt görs en avstyckning. Men möjlighet att köpa hela fastigheten finns till ett reducerat pris.

Ta chansen att kontakta oss idag och boka ert intresse!

Karta för Avstyckning av Kallset – LIS

https://www.hemnet.se/bostad/tomt-gnosjo-gnosjo-kommun-avstyckning-av-kallset-lis-21268822

Avstånd till vatten:

  • Gnosjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 33591