Utgångspris: 2 950 000 kr

Beskrivning av Villa Avstyckning av Kallset 26 – Boningshus

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 140 m²
  • Byggår:

Välkomna till Kallset 26 med lantligt och naturnära läge!

Här ges nu möjligheten att förvärva en fastighet med stor potential! Boningshuset erbjuder generösa ytor där man får sätta sin egen prägel. Huset har nyare tak, bergvärme, avlopp samt kök.

Detta kan bli hem åt de som söker lugnet på landet, med ljuva grönområden och mängder av möjligheter. Ett paradis för familjen som drömmer om möjligheten att ha hästar eller andra djur i anslutning till sitt hem.

Boningshus med tillhörande mark kommer efter försäljningen att bilda en egen fastighet genom avstyckning alternativt fastighetsregleras till annan fastighet i närområdet. Fastigheten är idag ett större skifte Kallset 1:3 men vid kontrakt görs en avstyckning. Men möjlighet att köpa hela fastigheten finns till ett reducerat pris.

På fastigheten finns gott om sandstränder samt att Sjön Hären bjuder in till fina båtturer och goda fiskemöjligheter!
Oavsett säsong erbjuder platsen en aktiv livsstil – från sommarbad och fiske till vinteraktiviteter som längdskidåkning.
Från fastigheten är det endast ca 25 km till Isaberg Mountain Resort, där finner man Skidanläggning med sina åtta skidliftar och Isaberg Golfklubb med två 18 håls banor. När det inte vankas skidsäsong erbjuds andra aktivitet såsom mountainbike, rodel, hinderbana, höghöjdsbana m.m.

Ta chansen att kontakta oss idag och boka ert intresse!

Karta för Avstyckning av Kallset 26 – Boningshus

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-gnosjo-gnosjo-kommun-avstyckning-av-kallset-26-boningshus-21363007

Avstånd till vatten:

  • Gnosjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 33591