Utgångspris: 925 000 kr

Beskrivning av Villa Åsvägen 9

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 118 m²
  • Byggår: 1929

Välkommen till denna vackra villa på Åsvägen 9, belägen i det natursköna Högsby. Denna underbara fastighet erbjuder inte bara ett härligt läge, utan även en perfekt kombination av närhet till natur och bekvämligheter. Med sina generösa ytor och högt i tak skapar denna villa en känsla av rymd och ljus. Varje rum är noggrant utformat för att ge en harmonisk och trivsam miljö, och här finner du välplanerade ytor som passar både för det sociala livet och för avkoppling.

Villan är belägen nära Emån, vilket ger möjlighet till natursköna promenader och friluftsaktiviteter. För familjer med barn är närheten till skola en stor fördel. Dessutom finns affärer och kommunikationer inom bekvämt avstånd, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Invändigt bjuder villan på ett stort och luftigt vardagsrum med vacker utsikt över den omgivande naturen. Köket är modernt och fullt utrustat med gott om arbetsyta och förvaringsutrymmen, och sovrummen är rymliga och ljusa, perfekta för en god natts sömn. Badrummet är stilrent och fräscht med modern inredning.

Utvändigt finner du en stor och välskött trädgård, idealisk för trädgårdsentusiaster eller för barnens lek, samt en veranda som erbjuder en perfekt plats för sommarens grillkvällar och avkoppling i solen. Åsvägen 9 erbjuder en unik kombination av ett naturnära läge med bekvämt avstånd till viktiga faciliteter. Denna villa är en dröm för familjen som söker ett hem med både stil och funktionalitet. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem. Kontakta oss idag för att boka en visning!

Karta för Åsvägen 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-hogsby-hogsby-kommun-asvagen-9-21338747

Avstånd till vatten: 100

  • Högsby kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 57932