Utgångspris: 1 500 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Astrakangatan 5C

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 66,8 m²
  • Byggår: 2019

På Astrakangatan 5C presenteras nu en trerummare för dig som ställer höga krav på ditt boende. Här erbjuds genomgående hög standard såsom kök från Ballingslöv, ett helkaklat badrum och parkettgolv i samtliga rum. Bostaden stod inflyttningsklar så sent som 2019. Här bor du bekvämt i markplan utan ett enda trappsteg och med alla de bekvämligheter som ett nybyggt hem erbjuder. Bostadens gavelläge är ett extra plus och det väl tilltagna ljusinsläppet i lägenheten får bostadens kvadratmeter att upplevas rymliga.

Interiört bjuds du på ett fullutrustat kök och gott om plats för middagssällskapet. Vardagsrummet erbjuder härliga sällskapsytor och utgång till en stensatt uteplats. En uteplats som stolt pekar åt väster mot eftermiddags- och kvällssolen. Sovrummen är placerat med ett lugnt läge ut mot gatan. Bostadens fräscha duschrum är utrustat med behaglig golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaringsmöjligheter i bostaden finns genom garderober och klädkammare. Till bostaden hör också ett förråd på gården.

Den låga bebyggelsen i Brf Norra Alsberg skapar ett eget trivsamt kvarter. Du bor med naturen intill och stans bekvämligheter samt skola och förskola inom behagligt avstånd.

Vi ses på visningen!

Karta för Astrakangatan 5C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-norra-alsberg-nassjo-kommun-astrakangatan-5c-21353367

Avstånd till vatten: 700

  • Nässjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57142