Utgångspris: 3 500 000 kr

Beskrivning av Villa Aspåsgatan 20

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 137 m²
  • Byggår: 1964

Välkommen till detta fantastiska souterränghus på Aspåsgatan 20 i Bankeryd.

Med sina imponerande 137 kvadratmeter boyta och 23 kvadratmeter biyta, erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen. Dess två plan med souterräng ger en unik och funktionell layout som passar både lilla och stora familjen.
En av de första saker som slår en är det härliga ljusinsläppet från samtliga väderstreck på entréplan. Det skapar en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar hela hemmet. Med nyrenoverade ytskikt och nytt kök är inredningen modern och stilren. Samtliga ytskikt är uppdaterade i sovrum, vardagsrum samt kök. Taket är delvis nedsänkt med spotlights.

När du kliver in i vardagsrummet kan du inte undgå att märka det inglasade uterummet som ansluter till en öppen balkong. Detta är den perfekta platsen att koppla av och njuta. Här finns det flertalet soltimmar att njuta av. Oavsett om det är att läsa en bok, umgås med vänner eller bara ta in den vackra omgivningen, så kommer du att älska denna vackra utomhusyta. Önskar man grilla eller leka på trädgården så väntar en lättskött yta på tomten.

Förutom den generösa boytan erbjuder detta hus även ett eget garage, vilket ger bekvämlighet och gott om plats för fordon och förvaring.

Läget i Bankeryd är också en stor fördel. Med enkelhet nås centrala delarna av orten samt natur och skola. Ett bekvämt avstånd till skolor och affärer. Samtidigt finns möjligheten att njuta av lugnet och den natursköna omgivningen.

Varmt välkomna med er intresseanmälan till Ramsin Warda eller Danyel Ceylan!

Karta för Aspåsgatan 20

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-bankeryd-jonkopings-kommun-aspasgatan-20-20544723

Avstånd till vatten: 400

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56433