Utgångspris: 1 095 000 kr

Beskrivning av Villa Askeryd Gunnarsro 1

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 170 m²
  • Byggår: 1936

Här har jag nöjet att presentera en trivsam familjevilla med naturnära läge i Askeryd. Ett gediget hus som genomsyras av generösa sällskapsytor, välplanerade sovrum samt stor altan och trädgård i bästa väderstreck. Mycket genomtänkt planlösning i två plan om hela 170 kvm . Huset har två större vardagsrum/allrum, rymligt och arbetsvänligt kök, fyra sovrum, stort helkaklat badrum med både badkar, dusch, tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen. Under sommartid utökas sällskapsytorna ytterligare med den stora altanen som erbjuder gott om plats för familj, släkt och vänner.

Tillhörande fastigheten finns även en välskött tomt med både planteringar, träd, växter samt fin gräsmatta. En större komplementbyggnad (ca 100 kvm) innehållandes garage, förråd, verkstad finns även på tomt. Det naturnäraläget och det lugna närområdet gör detta till en oslipad pärla. Ett guldläge för er som är på jakt efter ett optimalt permanentboende.

Askeryd ett idylliskt samhälle med närhet till större städer som Eksjö, Tranås och Aneby. Här finns dock ett lugn och en atmosfär som är svår att finna i någon större stad. Närhet till naturen, tryggheten, hjälpande grannar, vackra badplatser och sjöar, stillsamma strövområden och mycket mycket mera. Barnfamiljen lär också älska närheten till Askeryds förskola som är mycket omtyckt och har god renommé.

Välkommen till ditt nya hem på Askeryd Gunnarsro 1!

Karta för Askeryd Gunnarsro 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-aneby-aneby-kommun-askeryd-gunnarsro-1-21351400

Avstånd till vatten: 850

  • Aneby kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57893