Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Villa Åsagatan 2

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 109 m²
  • Byggår: 1979

Välkommen till detta välplanerade hem i Rockneby – en bra familjevilla. Beläget med bekvämt gångavstånd till skolor, affärer, charmiga caféer och utmärkta kommunikationsmöjligheter till Kalmar, erbjuder detta boende en idealisk livsstil för familjer.

Denna 1-plansvilla med källare och inglasat uterum har alla funktioner för en modern och bekväm livsstil. Med ett nyligen renoverat kök, tre rymliga sovrum och ett inbjudande vardagsrum är detta hus fyllt med ljus som välkomnar varje besökare. Den bekväma planlösningen innefattar både gästtoalett och ett badrum på entréplanet. I källarvåningen väntar en stor gillestuga med öppen spis – perfekt för sociala sammankomster eller avkoppling. Dessutom finns ett extra sovrum/gästrum. Det inglasade uterummet bjuder in till avkoppling och njutning av den vackra omgivningen året om, medan garaget inte bara erbjuder säkert förvaring av fordon utan också utrymme för hobbyverksamhet eller extra förvaring.

Källarvåningen erbjuder också praktiska funktioner såsom pannrum, en rymlig tvättstuga och förrådsutrymmen som möjliggör organiserat och smidigt boende. Här finns också ett komplett badrum med dusch, toalett och tvättställ, vilket ger ytterligare bekvämlighet för hela hushållet. Trädgården är insynsskyddad med häckar och staket.

Karta för Åsagatan 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-rockneby-kalmar-kommun-asagatan-2-21265576

Avstånd till vatten: 1500

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39593