Utgångspris: 4.495.000 kr

Beskrivning av Villa Apelsinvägen 1

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 194 m²
  • Byggår: 2001

Denna rymliga tvåplansvilla om 194 kvadratmeter är belägen i det mycket attraktiva bostadsområdet Gröndal. Med en hörntomt och en generös trädgård erbjuder detta hem en känsla av privatliv och utrymme. De stora öppna sällskapsytorna ger gott om plats för umgänge och sociala aktiviteter.

Huset har två kaklade badrum för bekvämlighet och komfort. Med möjlighet till 4 sovrum finns det gott om utrymme för en familj eller möjligheten att ha gästrum eller arbetsytor. Förvaringsmöjligheterna är generösa, vilket gör det lätt att hålla ordning och organisera sina tillhörigheter.

En bekväm carport med elbilsladdare är ett praktiskt tillägg som passar väl för dagens moderna livsstil och hållbara transportalternativ. Med sin harmoniska kombination av funktion och komfort utgör denna villa en lockande möjlighet för den som söker en bekväm och välkomnande bostad i en eftertraktad del av Värnamo.

Varmt välkommen att kontakta mäklare Sebastian Larsson för visning.

Förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkommen att kontakta mig Sebastian Larsson
Tel: 070-961 72 94
Mail: [email protected]

Karta för Apelsinvägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-grondal-varnamo-kommun-apelsinvagen-1-21280756

Avstånd till vatten: 1800

  • Värnamo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 33154