Utgångspris: 2.675.000 kr

Beskrivning av Villa Ängsvägen 16

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 157 m²
  • Byggår: 1969

Välkomna till Humlekärrshult och Ängsvägen 16! Detta välplanerade hus fördelat över ett plan med souterrängkällare. Här möts ni av en fräsch bostad i bra skick med en härlig atmosfär. Fastigheten ligger i ett trivsamt och barnvänligt villakvarter och tomten bjuder in till en lagom stor trädgård med vackra planteringar och stensättningar. Inte nog med detta, denna härliga familjevilla erbjuder även ett flertal uteplatser i skönt solläge. Detta blir det givna valet av boende för familjen med en aktiv vardag och som uppskattar ett i stort sett underhållsfritt och praktiskt boende.

Planlösningen bidrar till sociala middagar med nära och kära då kök och vardagsrum är beläget i härlig symbios med varandra. Bostadens ytskikt är färgsatt i sobra kulörer och ger en lugn och härlig känsla. I övrigt erbjuds här fyra sovrum fördelade på båda planen, två badrum samt en ljus och praktisk tvättstuga.

Tomtens baksida vetter mot natur och skog vilket gör den helt insynsskyddad. Bra yta för spring och lek men även för hon eller han med gröna fingrar. På tomten finns också ett praktiskt garage med plats för en bil. Här har ni helt enkel villan med allt vad som behövs för ett trivsamt boende – Välkomna på visning!

Karta för Ängsvägen 16

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-humlekarrshult-oskarshamns-kommun-angsvagen-16-21286423

Avstånd till vatten: 900

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 57241