Utgångspris: 1 250 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ängsrogatan 1A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 40 m²
  • Byggår: 1964

Välkommen till det perfekta hemmet på Mariebo, med bara några minuters cykelresa från stadens hjärta. Den här ettan har inte bara en genomtänkt planlösning utan även generösa ytor och rätt exponering som vetter åt rätt håll – solen och grönskan är ditt sällskap.

På våning två och med minimal insyn, blir detta verkligen en plats att kalla hem. Köket är trivsamt och rymmer matplats, medan vardagsrummet blir den perfekta platsen att välkomna besökande. En avskild sov-del finns och ger möjlighet att enkelt och snyggt gömma undan sängen, och balkongen som är riktad mot söder ger sköna tillfällen för avkoppling. Utöver detta är bostaden utrustad med en separat klädkammare och en integrerad garderob, som gör att du har gott om plats för förvaring. Den låga månadsavgiften gör detta hem ännu mer lockande. Du kan enkelt flytta in och börja trivas, samtidigt som du har möjlighet att sätta din egen prägel i lugn och ro. Färgpalettens bas är enkel och ger dig helt enkelt friheten att skapa den atmosfär du önskar.

Föreningens ekonomi är stabil, och fastighetens skick är välskött. Två källarförråd ingår och föreningen kan erbjuda bilplatser med väldigt kort kö.

Mariebo är verkligen en plats att trivas på. Gångavstånd till Torpa och ett par kilometer från stadens pulserande centrum erbjuder detta fantastiska läge en toppad bekvämlighet för den som önskar direkt närhet till såväl friluftsliv som stadsliv.

Slutligen, som en extra bonus, får du som nästa ägare överta säljarens inre fond om minst 8000 kronor – en Välkomnande start till ditt nya Hem.

Karta för Ängsrogatan 1A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-mariebo-jonkopings-kommun-angsrogatan-1a-21226215

Avstånd till vatten: 1400

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: