Utgångspris: 2 395 000 kr

Beskrivning av Villa Ängsgatan 30

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 130 m²
  • Byggår: 1956

Varmt välkommen till Ängsgatan 30 i Mullsjö!

Med en total yta på 130 + 62 kvadratmeter och fördelat på 6 rum och kök erbjuder denna villa generöst med utrymme för både vardag och avkoppling. Renoveringsarbeten som sträcker sig från 2012 till 2024 har verkligen lyft fram det bästa av huset. Med moderna bekvämligheter som ny bergvärmepanna 2024, ett öppet och modernt kök samt det charmiga inglasade uterummet och orangeriet med behaglig vattenburen golvvärme. Orangeriet ett perfekt ställe för er med ”Gröna” fingrar som har intresse för att odla grönsaker och blommor – Bättre än så här blir det inte.
Garage med fjärrstyrd port , här kan ni på ett praktiskt sätt förvara såväl mc, moped och bilen på ett praktiskt sätt när snön vräker ner.

Att befinna sig nära kommunikationer och lokala bekvämligheter gör detta till ett optimalt hem för både familjer och pendlare. Dessutom har fastigheten verkligen behållit sin karaktär och charm från 50-talet samtidigt som det har uppdaterats för att möta dagens standard och komfort a 2024. Här möts Marrakech kakel i kök/matplats sida vid sida med lackat /pigmenterat furugolv från mitten av 50-talet, platsbyggd bokhylla i behaglig gråblå nyans, rogivande inglasat uterum samt centralt placerad öppen spis i anslutning till matplatsen.

Källarplanet som rymmer tvättstuga, nyrenoverat pannrum och hobbyrum finns det också utrymme för extra funktioner och aktiviteter. Möjligheten till enklare standardhöjning på källarplanet erbjuder också potential för den som vill sätta sin egen prägel på huset.

Varmt välkomna Till Ängsgatan 30 – Anmäl ert intresse redan nu via mail till ansvarig Fastighetsmäklare, och förbered lånelöfte i god tid.

Välkomna till familjens ”nya hem” på Ängsgatan 30 – Mullsjö.

Visning Planeras 2:a Juni – Info Om visningstider kommer publiceras inom kort.

Karta för Ängsgatan 30

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-gunnarsbo-mullsjo-kommun-angsgatan-30-21335332

Avstånd till vatten: 600

  • Mullsjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56531