Utgångspris: 1 495 000 kr

Beskrivning av Villa Ängsgatan 22

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 74 m²
  • Byggår: 1956

VISAS EFTER ÖVERENSKOMMELSE med ansvarig mäklare, NIna Rosell 0709 22 34 44

Här är din perfekta möjlighet att skapa ditt drömhem! Denna charmiga enplansvilla med källare, byggd 1956, ger dig en unik chans att lägga din personliga touch på ett älskat hem. Med sina 74/80 kvadratmeter erbjuder detta in hus tillräckligt med utrymme för en bekväm livsstil. Med en smart planlösning och generösa rum kan du enkelt anpassa utrymmena efter dina egna behov och önskemål. Även om det inte är toppmodernt eller renoverat, så ger detta hus dig möjlighet att skapa ett unikt uttryck som speglar din personlighet och stil. Här kan du utforska olika designidéer och skapa ett hem som är helt unikt för dig.

Det dubbla garaget är en fantastisk fördel som ger dig gott om utrymme för både fordon och extra förvaring. Du behöver aldrig oroa dig för att parkera eller för att hålla ordning på dina saker.

Det inglasade uterummet är den perfekta platsen att njuta av solens strålar året runt. Med en gynnsam söderläge får du maximalt med naturligt ljus och en fantastisk utsikt över den trevliga trädgården som omger huset. Här kan du njuta av lugnet och avkopplingen, och skapa minnen med nära och kära.
Trädgården runt huset erbjuder gott om utrymme för utomhusaktiviteter och möjlighet att skapa en vacker och avkopplande miljö. Med lite kreativitet och gröna fingrar kan du omskapa trädgården till en personlig oas där du kan njuta av natursköna stunder.

Beläget i en trevlig omgivning, nära till bekvämligheter och kommunikationer, erbjuder detta hem en bekväm livsstil med en touch av lugn och frid. Du har möjlighet att forma detta hus till din drömvilla och skapa ett hem att älska i många år framöver.

Läget är också en av fördelarna med detta hem. Beläget i en trevlig och lugn omgivning, men ändå nära till bekvämligheter som skolor, affärer och kommunikationer. Du har allt du behöver inom räckhåll, samtidigt som du kan njuta av lugnet och friden i ditt eget hem.

Ta chansen att förverkliga din vision och skapa ditt drömhem. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck potentialen i denna enplansvilla med källare. Välkommen till en värld av möjligheter!

Redan nu kan du anmäla ditt intresse för detta hus och notera att huset kan komma att säljas redan innan husets annonseras med öppen visning!

Frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare. 0709 22 34 44

Sammanfattningsvis ett underbart boende som bör upplevas på plats – Varmt välkomna!

Välkommen med din intresseanmälan.

Vi ses på visningen!
Nina Rosell
Registrerad fastighetsmäklare.
SkandiaMäklarna i Jönköping.

Karta för Ängsgatan 22

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-mullsjo-kommun-angsgatan-22-19988195

Avstånd till vatten: 450

  • Mullsjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56531