Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Fritidshus Ängsbergsstigen 19

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 40 m²
  • Byggår: 1958

Tillfälle att skapa ditt drömboende på attraktiv tomt i Kaxholmen alldeles intill Landsjön eller bara njut och koppla av i denna stugidyll med vackra vyer och fantastiska solnedgångar.

Skissar du på ett eget drömhus? Här kan det bli din verklighet! Hur ser ditt drömhus ut? Just nu är det en stuga/fritidshus på trädgården som också är möjlig att bo i permanent för den som inte behöver mer yta att husera på. Tomten är placerad i ett mysigt småstugeområde där det börjat byggas lite hus på senare år. Unikt tillfälle att förvandla din husbyggardröm till verklighet!

Välkommen att skapa ditt drömboende på Ängsbergsstigen 19, Kaxholmen invid Landsjön och vacker, lantlig natur. Närhet till både Vista kulle, hästhagar, strövområden, båtramp och populär fiskesjö. Landsjön erbjuder ett bra fiske och fiskekort kan köpas. Båtplatser finns precis nedanför huset för den som har båt (kräver markägarens tillstånd). Det finns två badstränder i sjön och den ena ligger alldeles i närheten av tomten.

Kaxholmen är beläget nordost om Jönköping med närhet till Huskvarna. Nära natur men ändå med bekvämligheter såsom kommunikationer och mataffär samt sopstation finns i närområdet.
Till Jönköping är det ca 2,5 mil och du tar dig även med lätthet mellan Jönköping och Kaxholmen via motorvägen E4:an. Kaxholmen erbjuder förskola och grundskola och fritidshem. Gränna och Visingsö ligger en kort bilresa från Kaxholmen. Ett perfekt utflyktsmål för den som önskar uppleva kultur och nöjen. Perfekt för den växande barnfamiljen. Även Grafitgrå och Rudenstams Gårdsbutik är två ställen väl värda ett besök som även uppskattas av de vuxna.

Från Kaxholmen tar man sig snabbt till Huskvarnas centrum knappt 10 min med bil och ca 15 min till Jönköping centrum.

Kontakta ansvarig mäklare för detaljerad förhandsinformation och anmäl ditt intresse redan idag!

Karta för Ängsbergsstigen 19

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-2rum-kaxholmen-jonkopings-kommun-angsbergsstigen-19-21328331

Avstånd till vatten: 100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56192