Utgångspris: 3 095 000 kr

Beskrivning av Villa Ångersvägen 33

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 99 m²
  • Byggår: 1991

Välkommen till Ångersvägen 33, en fantastisk enplansvilla belägen i det lugna området Kastlösa. Denna välskötta fastighet med solceller erbjuder en underbar trädgård som nuvarande ägares stora trädgårdsintresse lagt grunden till. Här kan ni slå er ner med en kopp kaffe och blicka ut över de frodiga fruktträden och de unika blommorna som omger er.

Det fullutrustade köket är ljust och välplanerat, vilket gör det till den perfekta platsen för trivsamma middagar med familj och vänner. I anslutning till köket finns vardagsrummet med en värmande täljstenskamin. Från vardagsrummet nås sedan husets inglasade uterum. Uterummet välkomnar våren något tidigare samt förlänger de vackra höstarna. Från uterummet nås sedan altanen. Altanen i sig ligger i sydvästläge. Här kan ni njuta av solen stora delar av dagen.
Med tre sovrum och bra förvaringsmöjligheter finns det gott om plats för hela familjen. Badrummet är fräscht och utrustat med dusch, WC, samt handfat. Vid ännu mer förvaringsbehov finns en tvättstuga. I tvättstugan finns en kombinerat tvättmaskin/torktumlare samt ett torkskåp och gott om plats för förvaring.

På tomten finns en gäststuga för övernattande gäster, vilket gör det enkelt att välkomna vänner och släkt. Ägarna har ett stort trädgårdsintresse. Inte enbart för vackra blommor och växter, utan också för det goda i livet. Alltså grönsaker. För att enklare kunna odla t.ex tomater så har ägarna låtit bygga ett växthus. Det kommer finnas kvar på tomten när fastigheten frånträds.
Vid entrén möts ni av en carport med tillhörande förråd. Fastigheten ligger dessutom belägen på en återvändsgata, så mycket trafik är här inte att tala om.

Med endast cirka 15 minuter bilfärd når du Mörbylånga, där du hittar matbutiker, caféer och gym. Cirka 45 minuter bilfärd kommer du över Ölandsbron till Kalmar, där du kan utforska sevärdheter som Kalmarslottet och njuta av shoppingmöjligheter. Även om Mörbylånga, Färjestaden och Kalmar inte ligger allt för långt bort så finns det väldigt mycket fint i Kastlösa! Här finns en fin by-bastu som används flitigt, en synnerligen trevlig bygdegård en trevliga föreningar och gemenskap. I byn finns ett konstintresse. Fotografering, matlagning och målande är några av de konstinslag ni kan lära mer av i Kastlösa!

Varmt välkommen till din nästa drömbostad!

Karta för Ångersvägen 33

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-kastlosa-morbylanga-kommun-angersvagen-33-21292037

Avstånd till vatten: 3000

  • Mörbylånga kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38661