Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Andréevägen 68

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 76 m²
  • Byggår: 1956

Denna fantastiska lägenhet på våning två erbjuder det bästa av stadsnära boende kombinerat med natursköna omgivningar. Med fönster i tre vädersträck omfamnar bostaden naturligt ljus som strömmar in och skapar en härlig atmosfär.

Stig ut på balkongen och låt dig förföras av den underbara vyn över omgivningarna samt Vättern. Inte bara från balkongen, utan även från vardagsrumsfönstren kan du njuta av den spektakulära utsikten – en syn som förgyller varje dag.

Inuti bostaden välkomnas du av ett snyggt och stilrent kök, perfekt för kulinariska äventyr och sociala tillställningar. Det moderna badrummet bjuder på både funktion och elegans, med bekvämligheter som bidrar till en avslappnande atmosfär.

När du kliver in genom den fina hallen möts du av vackert marmorgolv som genast förhöjer intrycket och skapar en känsla av exklusivitet. I vardagsrummet sträcker sig de fina fiskbensparkettgolven, vilket ger en tidlös och stilfull touch till rummet.

Här får du inte bara ett hem, utan en livsstil som omfamnar det bästa av både stadsliv och natur. Närhet till allt du behöver kombineras med en lugn och avslappnad atmosfär som erbjuder en perfekt balans i vardagen.

Välkommen att lämna ditt intresse, ta kontakt med ansvarig fastighetsmäklare Eveline Ahx vid frågor om bostaden på [email protected] eller ring/smsa på 073 501 13 12

Karta för Andréevägen 68

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-vattersnas-jonkopings-kommun-andreevagen-68-21290357

Avstånd till vatten: 500

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55466