Utgångspris: 1.795.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Alice Babs gata 46N

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 69,3 m²
  • Byggår: 2017

Varmt välkommen till Alice Babs gata 46N och denna stilrena trea i trivsamma Ljusstaden. Hissen tar dig bekvämt högst upp i huset till detta fantastiska hem som bjuder på ett fritt och ostört läge. Tillsammans med den genomgående planlösningen med stora fönsterpartier i två väderstreck skapas ett magiskt jusinsläpp. Interiören är stilren och andas fortfarande nytt. Här går det att flytta rakt in och trivas från första stund.

Hemmets 69,3 kvadratmeter fördelar sig på en rymlig och välkomnande hall, stora sociala sällskapsytor som bjuder in till umgänge, där vardagsrum och kök går i öppen planlösning. Två rymliga sovrum och ett helkaklat badrum utrustat med golvvärme så du aldrig behöver frysa om fötterna. Pricken över i:et är den tilltagna balkongen som vetter mot föreningens gemensamma innergård.

Här bor du på utmärkt läge och i en förening som ligger i absolut framkant med att erbjuda sina medlemmar tillgång till en gemensam pool, vilket de är ensamma om i Kalmar. Lägg därtill såväl lekplats som grillplats som uppskattas av de boende. Området är bilfritt, perfekt för barnfamiljen samtidigt som du har närheten till alla bekvämligheter du kan önska i en vardag.

Karta för Alice Babs gata 46N

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-ljusstaden-kalmar-kommun-alice-babs-gata-46n-21270924

Avstånd till vatten: 1300

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39360