Utgångspris: 1 895 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Alice Babs gata 46L

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 77,1 m²
  • Byggår: 2017

Hjärtligt välkomna till Alice Babs gata 46L och denna fina fyra i gavelläge högst upp i huset som nu letar efter nya ägare. Ni väljer själva om ni önskar ta hissen eller ta vara på den vardagsmotionen som trapporna ger. Här bor du med egen ingång, två uteplatser och fina utblick över Ljusstaden.

Bostaden stod inflyttningsklar 2017 och känslan av nytt och fräscht lever kvar. Genomgående för bostaden är härligt ljusflöde från fönster i tre väderstreck, trägolv, ljusa ytskikt och smakfulla materialval. Den öppna planlösningen skapar ett socialt hem där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt! Bostaden disponerar cirka 78 kvm fördelat på fyra rum och kök. Köket är modernt, stilrent och välutrustat. Badrummet är helkaklat och smakfullt inrett med bra tvättavdelning som förenklar vardagen. Sovrummen är smart planerade, två mindre som gör sig utmärkt som kontor, barn- eller gästrum och ett större med förvaring i världsklass! Balkongen som vetter mot innergården är helt ljuvlig med utsikt över föreningens innergård och poolområde. Just precis, du läste rätt, poolområde!

Härligt att se hur ett bostadsområde fått växa fram till förmån för såväl stora som små. Ljusstaden har på kort tid blivit ett kärt och högt uppskattat kvarter för oss kalmariter. Lugnt, barnvänligt och riktigt trivsamt! Föreningen skämmer bort dig och barnen med pool och lekplats. Tillräckligt nära för att du ska kunna ha uppsikt från uteplatsen men fortfarande på behagligt avstånd för att slippa plask. Solen ges fritt spelrum från eftermiddag till solnedgång.

Du har naturen och Kalmarsund inom räckhåll. Mataffär, kommunikationer, skola och förskola nås med kort promenad. Färden in till city är kort och lättsam. Släng dig på cykeln och du är på Stortorget på 20 minuter!

Jag ser fram emot att träffa er på visningen!

Karta för Alice Babs gata 46L

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-ljusstaden-kalmar-kommun-alice-babs-gata-46l-20731456

Avstånd till vatten: 1200

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39360