Utgångspris: 1 950 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Alice Babs gata 44K

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 77,1 m²
  • Byggår: 2017

Välkommen till hemtrevliga Alice Babs gata 44K, denna fyrrummare är belägen högt upp i huset på gavelläge som genererar genomgående rikt ljusflöde tack vare fönser i tre väderstreck. Föreningen erbjuder många fördelar med hiss, poolområde och bra gemenskap. Utöver de erbjuder lägenheten två uteplatser, en stor solig balkong och en uteplats vid ytterdörren.

Husen stod klara 2017 och säljarna har tagit hand om lägenheten på ett utmärkt sätt, allt känns fortfarande fräscht och nytt. Vid ingången möts du av en smakfullt inredd hall som leder dig in i detta välkomnande hem. Den öppna planlösningen skapar en sömlös övergång mellan olika delar av bostaden. I anslutning till hallen ligger två tilltagna sovrum som även är taktiskt placerade i närheten av det helkaklade badrummet som är i mycket bra storlek. Utöver det erbjuder badrummet utmärkta avlastningsytor och förvaring. Det stora vardagsrummet som smidigt övergår i det generösa köket, utgör hjärtat i denna bostad. Här kan värdskapet blomstra, och det finns gott om plats för vännernas skratt och familjens mysiga stunder. Stora fönster sträcker sig längs två väderstreck, vilket ger en harmonisk balans av naturligt ljus som flödar rikt i rummet. Från vardagsrummet leder en glasdörr ut till den soliga balkongen, en privat utomhusoas som lockar med sina soliga timmar och en fantastisk utsikt. Här kan du njuta av frukostar eller avkopplande grillkvällar i gott sällskap. Lägenhetens största sovrum nås via vardagsrummet och erbjuder utmärkt garderobsförvaring.

Som en extra bonus skymtar du föreningens trevliga pool från balkongen, vilket erbjuder ytterligare möjligheter till avkoppling och rekreation. Med denna lägenhet får du inte bara en elegant boendemiljö utan även en trivsam gemenskap att vara en del av. Du har naturen och Kalmarsund inom räckhåll. Mataffär, kommunikationer, skola och förskola nås med kort promenad. Färden in till city är kort och lättsam. Släng dig på cykeln och du är på Stortorget på 20 minuter!

Välkommen till Alice Babs gata 44K, en bra plats att kalla hem.

Karta för Alice Babs gata 44K

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-ljusstaden-kalmar-kommun-alice-babs-gata-44k-21324630

Avstånd till vatten: 1200

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39360