Utgångspris: 2 450 000 kr

Beskrivning av Villa Älgstigen 8

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 155 m²
  • Byggår: 1975

Välkommen till detta imponerande radhus på Älgstigen 8 i natursköna Oskarshamn. Med sina generösa 155 + 49 kvadratmeter är detta hem stort och välplanerat, perfekt för den växande familjen eller för den som älskar rymd och komfort.
Här möts du av modern utrustning och stilfulla detaljer som ger en känsla av lyx och elegans. Den öppna planlösningen på tre plan ger gott om utrymme för såväl umgänge som avskildhet. På entréplanet finner du ett ljust kök, perfekt för den passionerade kocken, samt en mysig braskamin i vardagsrummet som skapar en varm och inbjudande atmosfär.

Uteplatsen är en riktig pärla med trädäck, pool och många soltimmar att njuta av. Här kan du avnjuta sommarens ljumma kvällar eller bjuda in till trevliga grillkvällar med vänner och familj. Dessutom ligger bostaden i ett barnvänligt område med närhet till lekplatser och grönområden, vilket gör det till en idealisk plats för barnfamiljen.

Med många sovrum finns det gott om utrymme för hela familjen och gäster. Här finns också möjlighet att använda något av rummen som arbetsrum eller hobbyrum, beroende på behov.

Denna villa har genomgått flertalet renoveringar de senaste åren, vilket ger en extra trygghet för den nya ägaren. Med moderna bekvämligheter som luft/luft värmepump och nya fönster kan du njuta av ett energieffektivt och bekvämt boende.

Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska hem i en naturnära och barnvänlig miljö. Kontakta oss idag för mer information och boka in en visning!

Karta för Älgstigen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-norrtorn-oskarshamns-kommun-algstigen-8-21295460

Avstånd till vatten: 900

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 57232