Utgångspris: 2 785 000 kr

Beskrivning av Villa Ålgränd 6

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 33 m²
  • Byggår:

Nu har vi äran att presentera en unik möjlighet att förvärva denna ” Lotta på Bråkmakargatan idyll” mitt i centrala delarna i Oskarshamn. Denna villa går tillbaka ända till 1738! Ja du läste rätt, detta är en av Oskarshamns äldsta byggnader som nu är till salu. Tack vare åldern på huset så är takhöjden strax under 190 cm vilket innebär att den taxerade boytan är knappa 8 kvm. Men med vardagsrummets utbyggnad 2004 och en arealmätning av föregående ägare så är en mer korrekt boyta ca 33 kvm och en biyta på ca 82 kvm.
Till fastigheten har du en förrådslänga med bastu och ett stort isolerat förråd. Du har även ett gästhus där det nu finns ett sovrum och ett eget badrum, perfekt när du har besök eller vill jobba hemifrån ostört. På gästhuset så finns det även en påbyggd trädgårdsbod för extra förvaring.
Det välskötta huset och fastigheten har många unika guldkorn, två av dem är punschverandan och de fina kakelugnarna. En annan är möjligheten att vara mitt i centrum men ändå ha sin ostörda oas på framsidan som har bra med insynsskydd och skydd mot väder.
Villan ligger på en lugn och avskild gata med bara enstaka minut till allt som centrum har att erbjuda.
Söker du ett unikt boende som ingen annan har? Vill du bo centralt och ha närhet till allt? Då har du absolut hittat rätt!
Välkommen att anmäla din plats till visningen!

Karta för Ålgränd 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-centrum-oskarshamns-kommun-algrand-6-21313654

Avstånd till vatten: 300

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: