Utgångspris: 2.500.000 kr

Beskrivning av Villa Algatan 2

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 105 m²
  • Byggår: 1975

Unik Chans till Enplansboende i Barnvänligt Område – Välkommen till Algatan 2!

På Algatan 2 väntar er dröm om ett enplanshus, perfekt beläget i det barnvänliga Skillingaryd. Denna typ av enplanshus kommer sällan ut på marknaden, och nu är chansen just er att säkra ett enkelt och praktiskt boende utan krångel. Med närhet till skolor och smidiga kommunikationer för veckopendlaren, blir detta ert nya hem i en trygg tillvaro.

Huset välkomnar er med en fräsch putsfasad (renoverad 2019) och en stenlagd uppfart. Den nyrenoverade exteriören är bara början – interiören har genomgått betydande förändringar sedan 2016, vilket gör detta till ett modernt och välskött hem.

De 105/66 kvm bo/biarea fördelas på 5 rum + kök, inklusive 3-4 sovrum. Möjligheterna är oändliga, och flexibiliteten gör att ni kan skapa ett hem som passar era önskemål. Huset utmärker sig med sitt garage och en unik överliggande terrass – en perfekt plats att samla släkt och vänner under härliga sommardagar. Altanen bjuder dessutom in till avkoppling i ett skönt spabad i västerläge.

Interiört genomsyras bostaden av en stilren och ljus atmosfär. Den öppna planlösningen välkomnar er till stora familjemiddagar och köket erbjuder generösa ytor för matlagning och bakning. Matsalsbordet rymmer hela familjen, och den genomtänkta designen skapar en trivsam atmosfär.

Det rymliga och moderna badrummet (renoverat 2020) är en fröjd för ögat med välvald badrumsinredning och en stilfull duschnisch. Golvvärme i badrummet, groventrén och ett av rummen bidrar till extra komfort i boningshuset.

Denna unika möjlighet till ett enplansboende i ett barnvänligt område lockar med både praktiska och estetiska fördelar. Missa inte chansen att uppleva detta underbara hem – boka er visning via hemsidan och låt Algatan 2 bli er nya adress för en bekväm och trevlig livsstil!

Viktig info;
– Enplanshus
– Fiber
– Garage + uppställningsplatser för bilar
– Bubbelbad
– Smidigt och praktiskt läge med skolor & diverse kommunikationer.

Vi kör endast privata visningar. Vänligen ring om ni önskar en visning!

Vänligen /
Andreas Johansson
0734 – 13 11 08
[email protected]

Karta för Algatan 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-skillingaryd-vaggeryds-kommun-algatan-2-19848476

Avstånd till vatten: 2300

  • Vaggeryds kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56831