Utgångspris: 13 500 000 kr

Beskrivning av Villa Albert Engströms väg 6 A

  • Antal rum: 10
  • Storlek: 251 m²
  • Byggår: 1983

Att hitta sin drömbostad kan vara svårt. Trösten är att vissa villor är värda att vänta på och just denna spektakulära villa på Albert Engströms väg 6 A är en sådan som uppfyller alla önskemål. Detta är ett smakfullt boende med genomgående exklusiv känsla, belägen på en av Jönköpings bästa adresser om totalt 251 kvadratmeter boyta. Här erbjuds ett insynsskyddat och gigantiskt poolområde, grönskande växter och lounge med magisk utsikt där hela familjen får plats. En fastighet som denna ges sällan förmånen att förvärvas.

Den spektakulära och mycket representativa bostaden erbjuder ett oerhört exklusivt livsstilsboende. Villan är modern och samtidigt tidlös i sin stil och utformning, med härliga sociala ytor, sju sovrum, lyxig pool, relax och bastuavdelning, biorum, dubbelgarage och mycket mer. Huset har en genomgående mycket hög teknisk standard. Stora och många fönsterpartier ger maximalt ljusinsläpp och erbjuder hänförande utsikt. Kök från HTH med vitvaror från främst Siemens.

För mer information eller bokning av privatvisning är ni välkomna att göra en intresseanmälan via vår hemsida eller ringa direkt till ansvarig mäklare Said Ajkunic 073-782 56 23, [email protected].

Karta för Albert Engströms väg 6 A

https://www.hemnet.se/bostad/villa-10rum-bymarken-jonkopings-kommun-albert-engstroms-vag-6-a-20812195

Avstånd till vatten: 750

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55448